15 Фев

Качване на фотографии в Shutterstock!

Сигурно много хора от вас си задават този въпрос. От какво ли печелят? Защо да качвам там снимки?

Всяка Фото Банка има своя стратегия за примамване на бъдещи Сток Фотографи…

Тоест, ако Istock продаде ваша снимка за 5 $ то Фото Банката получава 2,5 $. Също толкова и вие.

В някой агенции ако не се лъжа процента достига до 75% във ваша полза.

Сигурно много хора от вас си задават този въпрос. От какво ли печелят? Защо да качвам там снимки?

Всяка Фото Банка има своя стратегия за примамване на бъдещи Сток Фотографи…

Тоест, ако Istock продаде ваша снимка за 5 $ то Фото Банката получава 2,5 $. Също толкова и вие.

В някой агенции ако не се лъжа процента достига до 75% във ваша полза.

Авторите предпочели да продават в повече от една агенция получават също процент. За всяка Фото Банка този процент е различен.

Например процента в Fotolia е 33%, тоест ако ваша снимка бъде продадена за 1 $ вие получавате 0,33 цента, а останалото отива в Фото Банката.

Shutterstock се откроява със съвършено различна система, за която вече съм споменавал.

Те дават реално погледнато най-големия процент на автора и печелят от неуспеха на купувача да купи своите 25 снимки всеки ден.

Примерно един купувач купува лиценз за 1 месец да сваля по 25 снимки на ден , което прави 750 за един месец  или 187 $ за вас, и 61 $ за Shutterstock.
Обаче след като сте достигнали 500 $ печалба (едни за 1 месец, други за 5, трети за 10 месеца) ви увеличават от 0,25 за снимка на 0.33 ,тогава това прави 247 $ за вас и 2 $ за тях. Тоест не е трудно да се сметне, че процента е на ваша страна.

Като достигнете 3000 $ ви увеличават на 0,36, което прави вече повече от 250 $, тоест те са на загуба, но както по горе споменах тяхната печалба идва от неуспялите да купят купените вече 25 снимки за 1 ден.

Важно е да спомена, че тези 500, 3000 … и т.н $, за които споменавам тук не трябва да лежат на сметката ви в Shutterstock. Става дума за печалбата ви от 1вия ден на регистрацията. Всеки месец може да си сваляте печалбата и това няма да ви попречи да минете на второ, трето и четвърто ниво на автори.

Ако имате въпроси задавайте ги. За мен ще е удоволствие да ви помогна, с каквото мога.

Получавай новини

Сватбен фотограф Максим Буковски

На кого да доверим заснемането на сватбата: на професионален сватбен фотограф или на някой от гостите?

Избора винаги е ваш. Но ако вие сте тук, значи вас ви интересува професионална сватбена фотография и ви е нужен професионален сватбен фотограф. Знам колко е важен резултата от работата на фотографа и качеството на снимките – сватбата няма втори „кадър“, но спомените и сватбените фотографии ще се запазят завинаги.

Обичам своята работа и давам всичко от себе си вашите сватбени фотографии да са безупречни. Харесва ми да фотографирам сватби. В работата си използвам приоритетно класически стил на снимане, когато сватбения фотограф комбинира репортажна и постановъчна сватбена фотография, без да забравя да отдели внимание и на гостите.

Към всеки клиент имам индивидуален подход. Гарантирам ви отлично качество на сватбените фотографии и отлично настроение!
Снимам основно в гр. Казанлък, Стара Загора, Габрово, Велико Търново, Горна Оряховица, София, Варна, Бургас, Пловдив, Карлово, Стрелча, Панагюрище, Сливен и др. градове.

Да спреш времето, да хванеш момента – това е работата на един сватбен фотограф.

Всяка сватба е уникална, но винаги има едно общо нещо – чувствата и положителните емоции, които фотографа успява да запази за вас завинаги.

Тук на моя личен сайт вие може да разгледате и оцените мои работи: сватбени фотографии в раздел сватбена фотография, да разберете колко струват услугите на един сватбен фотограф и може би да ме запазите за вашата сватба.

Ще се радвам да ви помогна! Вашия сватбен фотограф Макс Буковски.

Детски фотограф. Бебешка фотография, детска фотография и фотография за бременни. Семейна Фотосесия. Фото заснемане на кръщене. Фотосесии love story. Сватебена фотография.
Изготвяне на фотокниги с индивидуален авторски дизайн.
Max Bukovski © 2016 | Всички снимки и материали, публикувани на сайта, са със запазени авторски права.
Използването им без писменото съгласие на автора е нарушение на закона за авторското право и сродните му права.