04 Фев

Регистрация в Shutterstock


Преди да започнем с регистрацията искам да привлека вниманието ви за една две минути. Ако вие се регистрирате с помощта на моя линк ставате мой реферал. Тоест аз ще получавам 0.03$ за всяка продадена ваша фотография. Тези 0.03$  ще бъдат за сметка на Shutterstock, а не от вашия джоб. Един вид нищо не губите, но затова пък може да спечелите опитен съветник. Аз съм заинтересован вие да продавате повече, затова предлагам помощта си. Ако имате въпроси задавайте ги директно на мен.


Мога да ви помогна с подготовката за изпитите на различните фото банки, с подбора на ключовите думи и описанието на фотографиите. Така, че не се притеснявайте да ме потърсите.

А сега нека пристъпим към регистрацията в Shutterstock

За да започнем регистрацията кликаме тук

 

 
Долу натискаме зеления бутон «Sign up now».

Сега попълвате всички полета на регистрационната форма (всичко на английски език).Full name – Вашето име и фамилия
Display name – Името, което ще виждат другите в системата на Shutterstock - може да напишете своя ник или фамилия.
E-mail — Действащ e-mail на който ще получите писмото за активация.
Password – Парола за достъп. Трябва да съдържа малки и големи букви на латиница + цифри.
Date of Birth – Вашата рожденна дата.

Отбелязваме, че се съгласяваме с условията и кликаме на «Create Account».

Проверете пощата си. Трябва да сте получили писмо с линк за активация, потвърждавате го и преминаваме към следващия етап.

Сега ни предлагат да минем един малък изпит, за да може да продаваме своите фотографии/илюстрации. Трябва да изберете 10те най-добри свои фотографии/илюстрации. Ако одобрят 7 от 10 значи сте приет. Приетите фотографии започват веднага да се продават. Ако все пак не ви приемат следващия опит ще бъде след 30 дена. И така за картинката по-горе. Предлагат ви да качите Фото (Images), Илюстрации/вектор (Vectors/Illustrations) или Видео (Videos).

Най-лесно изпитанието се приминава с растеризирани векторни изображения. Ако сте фотограф, мога да ви посъветвам да намалите фотографиите до минимума (4-6 Мегапиксела). Ако не сте сигурни в своите сили пишете ми. Ще ви помогна.

Не трябва да изпращате изображение ако:

1. има шум (noise). Ако все пак има шум може да използвате Noise Ninja или нея подобна.

2. обекта няма фокус.

3. има груби сенки — най-вече за снимки направени на бял фон.

4. има преекспонирани места, например, бяло небе.

5. минималния размер на изображението е 4 мегапиксела.

Натискаме на картинката/типа изображения, които мислим да качим за изпита минаваме към следващата стъпка

Точно тук може да качите вашите илюстрации/фотографии (2ра точка). В 1ва точка трябва да сканирате своя международен паспорт и да го изпратите чрез формата им.

След като направите всичко това, остава да изчакате резултата от изпита. Може би няколко часа, може би няколко дена.

Успех!:)

Получавай новини

Сватбен фотограф Максим Буковски

На кого да доверим заснемането на сватбата: на професионален сватбен фотограф или на някой от гостите?

Избора винаги е ваш. Но ако вие сте тук, значи вас ви интересува професионална сватбена фотография и ви е нужен професионален сватбен фотограф. Знам колко е важен резултата от работата на фотографа и качеството на снимките – сватбата няма втори „кадър“, но спомените и сватбените фотографии ще се запазят завинаги.

Обичам своята работа и давам всичко от себе си вашите сватбени фотографии да са безупречни. Харесва ми да фотографирам сватби. В работата си използвам приоритетно класически стил на снимане, когато сватбения фотограф комбинира репортажна и постановъчна сватбена фотография, без да забравя да отдели внимание и на гостите.

Към всеки клиент имам индивидуален подход. Гарантирам ви отлично качество на сватбените фотографии и отлично настроение!
Снимам основно в гр. Казанлък, Стара Загора, Габрово, Велико Търново, Горна Оряховица, София, Варна, Бургас, Пловдив, Карлово, Стрелча, Панагюрище, Сливен и др. градове.

Да спреш времето, да хванеш момента – това е работата на един сватбен фотограф.

Всяка сватба е уникална, но винаги има едно общо нещо – чувствата и положителните емоции, които фотографа успява да запази за вас завинаги.

Тук на моя личен сайт вие може да разгледате и оцените мои работи: сватбени фотографии в раздел сватбена фотография, да разберете колко струват услугите на един сватбен фотограф и може би да ме запазите за вашата сватба.

Ще се радвам да ви помогна! Вашия сватбен фотограф Макс Буковски.

Детски фотограф. Бебешка фотография, детска фотография и фотография за бременни. Семейна Фотосесия. Фото заснемане на кръщене. Фотосесии love story. Сватебена фотография.
Изготвяне на фотокниги с индивидуален авторски дизайн.
Max Bukovski © 2016 | Всички снимки и материали, публикувани на сайта, са със запазени авторски права.
Използването им без писменото съгласие на автора е нарушение на закона за авторското право и сродните му права.